ViaSpar

ViaSpar är ett relativt nytt inlåningsföretag vars ägare är ViaConto AB. Företaget erbjuder bland annat flexibla sparkonton och även kapitalkonton med höga avkastningar riktade mot privatpersonerna. Dock omfattas dessa konton inte av insättningsgarantin vilket innebär en större risk för kunden om företaget skulle stå inför konkurs. För att kompensera för denna risk erbjuder ViaSpar istället..

Ikano Bank

Ikano Bank, som faktiskt är IKEA:s egna bank, startades av samma anledning som IKEA, det vill säga för att ge människor ett alternativ i sin vardag. Dörrarna till Ikano Bank slogs upp redan år 1995 och bolaget har sedan dess erbjudit tjänster inom både lån, krediter och sparande. Ikano Banks sparkonton När det gäller sparkonton..

Akelius

Akelius Spar har funnits på marknaden i över 35 år och erbjuder en riktigt bra sparränta till sina kunder. Eftersom det kapital som lånas in hos Akelius används för att investeringar i bostäder, vilket innebär en stabil verksamhet och därför även ett tryggt sparandealternativ. Sparandet hos Akelius omfattas inte av insättningsgarantin men risken för att..

Avanza

Avanza Bank är en komplett bank som kanske inte är så känd för många men som verkligen kan räknas till storbankerna, främst när det kommer till just sparande. Med tanke på de trygga sparlösningarna och den goda servicen har Avanza Bank vunnit en trogen kundkrets som lagt sitt kapital i företagets olika konton. Stort urval..

4Spar

4Spar är en bank som erbjuder sina kunder både sparkonton och krediter. Banken ingår i 4Finance Group och opererar i både Sverige, Kanada och delar av Europa. Anledningen till att 4Spar expanderat så hastigt är eftersom kundernas inlånade kapital används till 4Spars utlåningsverksamhet, vilket gör sparformen både trygg och stabil. Trygga lösningar trots en ökad..